Middenweg 15, Posterholt | 0475 406000 | Showroom | Contact

Cuypers, 75 jaar vooruitgang

Investeren in een nieuwe kijk op de toekomst 

Op 1 mei 2020 staat Cuypers stil bij het feit dat het bedrijf dankzij 75 jaar investeren, presteren en innoveren is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken speler in de kwaliteitsmarkt voor kunststof ramen en deuren.
Door de continue vooruitgang en de groeiende bedrijvigheid is onze thuislocatie in Posterholt behoorlijk uit haar jasje gegroeid. Een mooi moment dus om het bestaande bedrijvencomplex te moderniseren en uit te breiden. Naast de bestaande productieruimte verrijst een compleet nieuwe bedrijfshal. Dit doen we samen met enkele vertrouwde, regionale partners als (onder)aannemer.
Bij een jubileum hoort ook een nieuwe kijk op de toekomst. Die gunnen we iedere passant en bezoeker in Posterholt door een geheel eigentijdse aanblik van het uitgebouwde bedrijfsgebouw. Het totaal krijgt één doorlopende, nieuwe gevelbekleding, met een uitstraling die recht doet aan de geavanceerde visie van het jubilerende Cuypers. Ook de buitenruimte wordt opnieuw ingericht met cortenstalen tuinobjecten en nieuwe aanplanting.

Al met al iets om trots op te zijn wanneer we op vrijdag 1 mei 2020 de nieuwe hal officieel in gebruik nemen.

Intussen kunt u hieronder de ontwikkelingen op de voet te volgen.

Onze partners die werken aan de nieuwbouw:

Derckx-ontwerp-bouw.jpg

Heijmans-constructie-bv.jpg

Pex-dakbedekkingen.jpg

Jos-Smitz-grondwerken.jpg

G-Sars-installatiebedrijf.jpg

Willems-BV-installatie.jpg

Jack-Hannen-hoveniersbedrijf.jpg