Middenweg 15, Posterholt | 0475 406000 | Showroom | Contact

Voordelen van Cuypers kunststof kozijnen

Steeds vaker wordt de keuze gemaakt voor Cuypers kunststof kozijnen. Deze hebben nauwelijks onderhoud nodig en de levensduur is lang. Hieronder de belangrijkste voordelen op een rij.

energylabel.jpg

 

Uitstekende warmte- en geluidsisolatie

Woongenot omhoog, energierekening omlaag

Naar verwachting blijven de energiekosten de komende jaren stijgen. Met kunststof kozijnen van Cuypers bent u daar nu al op voorbereid. Dankzij de hoge isolatiewaarde bespaart u aanzienlijk op uw energieverbruik en het blijft altijd aangenaam in uw woning. De warmte blijft binnen en het geluid buiten.

U levert een aanzienlijke bijdrage aan een beter milieu. Bovendien maakt u een belangrijke stap richting NOM-woning.

 

weinig-onderhoud.jpg

 

U hoeft nooit meer te schilderen 

Nauwelijks onderhoud


Cuypers kunststof ramen en deuren hebben een uitstekende reputatie. Denk eens aan alle tijd en moeite, om nog maar te zwijgen van de kosten, die u bespaart met het onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen! Met enkele wasbeurten per jaar blijven uw kozijnen er nog als nieuw uitzien.

Specifieke onderhoudsproducten zijn bij ons verkrijgbaar.

veiligheid-deur.jpg


U houdt inbrekers buiten de deur

Een veilig gevoel

Cuypers kunststof kozijnen zijn uitermate inbraakwerend. Ze worden gemaakt van een sterk splintervrij PVC met stalen binnenwerk. Onze deuren hebben standaard een meerpunts vergrendeling. Ook onze (draai)kiep ramen zijn voorzien van hoogwaardig inbraakwerend beslag. Cuypers kunststof kozijnen vormen een belangrijk deel voor PKVW.

kleurwaaier.jpg

 
Bij ons geen beperking in kleur 

Altijd de kleur die u wenst

Cuypers kunststof ramen en deuren zijn verkrijgbaar in werkelijk alle RAL-kleuren. Van ivoor tot grachtengroen, van pink tot antracietgrijs. Ongeacht de stijl van uw huis, … Cuypers maakt de kleur naar uw wens. Onze eiegen lakafdeling is KOMO gecertificeerd.

showroom

Laat u inspireren

U bent van harte welkom in onze showroom waar alles overzichtelijk is gepresenteerd. Wij geven u graag deskundig advies en een geheel vrijblijvende offerte.

Afspraak maken