Middenweg 15, Posterholt | 0475 406000 | Showroom | Contact

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

U bent van harte welkom in onze zeer uitgebreide showroom waar alles overzichtelijk is gepresenteerd. U krijgt een goede indruk van alle mogelijkheden. Wij geven u graag deskundig advies.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Zomervakantie

In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 
zaterdag 21 juli tot en met zaterdag 11 augustus.
Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe!

Indien deze openingstijden niet in uw tijdschema passen kan er natuurlijk een afspraak gemaakt worden op een tijdstip welk u schikt.

Bel voor een afspraak 0475-406000 of mail ons.

Uitbrengen offerte

Aan onze offertes wordt de grootst mogelijke zorg besteedt. Het hele traject van bezoek, inventarisatie, maatbepaling, calculatie en uitwerken offerte kost vele uren. Het moge duidelijk zijn dat hier aanzienlijke kosten mee gemoeid zijn. Wij doen dit met alle plezier voor u. Wel verlangen wij een tegenprestatie van u. De opgestelde offerte dient persoonlijk aan u overhandigd en doorgenomen te worden in onze showroom dan wel bij u thuis. Bij offertes waar een voordeur wordt aangeboden zal deze altijd in onze showroom doorgenomen worden. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat u alle relevante informatie over toegepaste materialen en kwaliteitskenmerken worden verstrekt en een weloverwogen keuze kunt maken.