Middenweg 15, Posterholt | 0475 406000 | Showroom | Contact

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

U bent van harte welkom in onze zeer uitgebreide showroom waar alles overzichtelijk is gepresenteerd. U krijgt een goede indruk van alle mogelijkheden. Wij geven u graag deskundig advies.

Showroom bezoeken? Maak eerst een afspraak!
Trouwe klanten weten dat goede service en deskundig advies bij ons hoog in het vaandel staan. Bent u van plan om binnenkort onze showroom te bezoeken? Maak dan eerst een afspraak. Dan bent u er zeker van dat een van onze medewerkers alle aandacht voor u heeft en u van deskundig advies kan voorzien.

Dat kan telefonisch 0475-406000 of stuur ons een bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Gewoon binnenlopen?
Natuurlijk kunt u ook altijd eerst zelf een kijkje nemen in onze showroom. De deur staat altijd voor u open. Maar wilt u toch graag advies van onze medewerkers? Laat dan uw naam, telefoonnummer of e-mail achter bij de receptie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. En helpen u graag met persoonlijk advies op maat. Tot ziens in onze showroom!

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur.

 

 

 

Uitbrengen offerte

Aan onze offertes wordt de grootst mogelijke zorg besteedt. Het hele traject van bezoek, inventarisatie, maatbepaling, calculatie en uitwerken offerte kost vele uren. Het moge duidelijk zijn dat hier aanzienlijke kosten mee gemoeid zijn. Wij doen dit met alle plezier voor u. Wel verlangen wij een tegenprestatie van u. De opgestelde offerte dient persoonlijk aan u overhandigd en doorgenomen te worden in onze showroom dan wel bij u thuis. Bij offertes waar een voordeur wordt aangeboden zal deze altijd in onze showroom doorgenomen worden. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat u alle relevante informatie over toegepaste materialen en kwaliteitskenmerken worden verstrekt en een weloverwogen keuze kunt maken.